Pentru că evenimentele în aer liber nu mai sunt posibile, ai alternativa de a vâna ouă de Paște în mediul online.

Situația s-a schimbat în toată lumea. Pandemia ține în case milioane de locuitori ai planetei. Școlile s-au închis, se lucrează de acasă, nu există contact social. Familiile stau izolate și s-au anulat toate evenimentele în aer liber. Sărbătorile pascale se apropie și atât copiii, cât și părinții se tem de același lucru: izolarea va pune în pericol una dintre activitățile îndrăgite ale acestei perioade, ce reprezintă o oportunitate perfectă de divertisment în timpul vacanței: vânătoarea de ouă de Paște.

Milka și-a propus să le ofere consumatorilor și în acest an, de Paște, o oportunitate de distracție, fie ea și în online. Astfel, Milka alături de Maximilian Ioan, cunoscutul gamer din România, vă provoacă la una dintre cele mai apreciate activități de Paște, într-unul dintre cele mai populare jocuri online, folosind Modul Creativ din joc. Harta jocului reprezintă o lume inspirată din munții Alpi, iar copiii și părinții sunt invitați să se alăture celei mai mari vânători de ouă de Paște virtuale, din confortul propriei case.

”În această periodă, familiile au renunțat la atât de multe lucruri. Nu pot merge la antrenamente sportive sau la petreceri și aniversări. În schimb, cu ajutorul acestui joc unic, familiile se pot bucura în continuare de activitățile de sărbători și pot porni într-o vânătoare de ouă de Paște virtuală.”, a declarat Lavinia Ghinescu, Senior Brand Manager, South Central Europe.

Jocul este potrivit atât pentru iubitorii sărbătorilor de Paște, cât și pentru cei pasionați de jocuri. Harta alpină va fi live începând cu 19 aprilie, în Duminica Paștelui. Aceasta va fi lansată atât pe canalul de YouTube al lui Maximilian Ioan cât și pe canalele de social media ale brandului Milka. Așadar, toată lumea este invitată să ia codul și să descopere jocul.

Citeste si:
Peste jumătate milion de EURO donați în Orașul Faptelor Bune,...
Peste jumătate de milion de...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.