Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian sustine ca parca s-ar juca "intr-un film cu prosti", dupa ce Rares Bogdan ar fi anuntat ca Ludovic Orban urmeaza sa demisioneze in luna februarie.

"Inainte de a spune daca Rares Bogdan vorbeste bine sau rau, sa convenim ca vorbeste prea mult. Deunazi, Rares Bogdan a anuntat ca premierul Ludovic Orban va demisiona in luna februarie. Cu alte cuvinte, daca ne luam dupa el, noi, ceilalti, jucam intr-un film cu prosti. Am acceptat angajarea raspunderii pentru bugetul pe un an al unui Guvern care intentioneaza sa demisioneze peste doua luni. Tare, nu?", a scris Vosganian pe Facebook.

Varujan Vosganian a reactionat dupa declaratiile lui Rares Bogdan: "Noi vom folosi toate mijloacele constitutionale pentru a genera alegeri anticipate. Este obligatia noastra. Este o cerinta a alegatorilor nostri. Acest demers este sustinut de USR, UDMR si PMP. Ne asteptam ca cei care au sprijinit investirea Guvernului Orban, din 23 de parlamentari ALDE, sa sustina demersul nostru. (...) Este normal sa ne dorim o majoritate formata din doua sau trei forte politice, din care vioara intai sa fie PNL si un Guvern condus de Ludovic Orban. Veti vedea ca avem toti pasii pregatiti. Lunile februarie, martie vor fi extrem de interesante. Cel tarziu in aprilie vom avea alegeri anticipate", a spus el, citat de stirileprotv.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.