Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, dupa ce a votat, ca exista un deficit democratic grav, din lipsa campaniei electorale si a dezbaterilor necesare la alegerile prezidentiale din 2019.

"Asistam la niste alegeri care au fost practic intr-un perfect anonimat, fara campanie electorala, fara ca sa existe dezbaterile necesare, in asa fel incat alegatorii sa poata sa ia cunostinta de programul fiecarui candidat si sa voteze rational, pe baza ofertei electorale facuta de fiecare. Este un deficit democratic grav", a declarat dupa vot Calin Popescu Tariceanu.

"Am o singura bucurie, anume ca urmare a propunerilor pe care le-am facut si au fost acceptate in legatura cu votul anticipat pe mai multe zile. Am vazut ca s-a exercitat votul romanilor in strainatate in conditii mult mai civilizate", a mai spus Tariceanu, potrivit site-ului digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.