Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, sustine ca liberalii urmeaza sa stea de vorba cu fiecare aliat care i-a ajutat sa darame Guvernul, insa nu trebuie cedat in fata santajului si conditionarilor niciunuia.

"Noi credem si speram ca acest guvern sa treaca din prima. Avem 96 de parlamentari, dar i-am invitat sa-si asume guvernarea si pe colegii din USR si pe cei din PMP (...) daca dansii refuza intrarea la guvernarea din calcule politicianiste este strategia dansilor si optiunea dansilor, dar PNL este obligat sa-si asume guvernarea.

Am spus ca vom sta de vorba cu fiecare aliat care ne-a ajutat sa daramam Guvernul, dar nu trebuie sa cedam la santajul si conditionarile niciunuia. Parerea mea este ca nu putem sa negociem promisiunile pe care le-am facut in timpul campaniei electorale pentru europarlamentare. Important este ca noi sa nu ne dezamagim alegatorii si sa incercam sa venim cat mai repede cu un guvern.

Este important sa stam de vorba cu fiecare partener, dar nici nu putem ceda chestiuni vitale pentru ca fiecare are un interes", a declarat Rares Bogdan la Digi24, potrivit adevarul.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.