Dacian Ciolos crede cu tarie ca astazi Romania are sansa sa scape "de cel mai slab guvern din istorie" si face un apel la parlamentarii care trebuie sa voteze motiunea de cenzura, pentru ca acestia sa constientizeze ca "au o misiune incredintata de popor, nu de Viorica Dancila".

"Astazi, Romania are sansa de a scapa de cel mai slab guvern din istorie.

1 milion de euro votul, functii in Parlament sau la conducerea unor institutii, amenintari cu dosare, bani cu dedicatie pentru primari. Un nou film mafiot se joaca zilele acestea in viata reala a romanilor. Protagonisti: Guvernul Romaniei si unii dintre parlamentarii trimisi acolo sa reprezinte interesele cetatenilor. Functiile publice si-au pierdut orice urma de responsabilitate.

Fac apel la toti parlamentarii care azi ar trebui sa voteze in Parlament motiunea. Ati facut un juramant ca va veti indeplini cu onoare si cu fidelitate mandatul incredintat de popor. Aveti o misiune incredintata de popor, nu de Viorica Dancila, nu de cel mai slab guvern roman din toate timpurile.

Organele abilitate trebuie sa-si faca treaba si toate aceste trocuri politice trebuie sa fie cercetate. Voturile sunt ale poporului, nu ale parlamentarilor si ale guvernantilor care se vand si se cumpara pe banii romanilor", a scris pe Facebook Dacian Ciolos.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.