Ludovic Orban a declarat sambata, ca din Oltenia, PNL a dat personalitati precum fostul premier interbelic Ion G. Duca, iar PSD a promovat o ”lunga lista de otrepe” precum Eugen Nicolicea, Olguta Vasilescu, Fifor sau Valcov, scrie Hotnews.

Din Oltenia, PNL a dat o personalitate enorma, care nu facea parte din familia Bratianu si care prin munca lui a reusit sa devina Prim-Ministru al Romaniei, un om renumit pentru modestie, pentru harnicie si pentru devotamentul fata de interesul cetatenilor, evident, este vorba de Ion Gheorghe Duca”, a spus Orban la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL (Sud – Vest- Oltenia), tinuta la Craiova.

Pe cine a dat PSD pana astazi din Oltenia? Pe Nicolicea din Mehedinti, chiar daca si-a cautat azil politic, acum in Buzau, pe Olguta si pe Manda niste reprezentanti care, practic, nu sunt cu adevarat reprezentantii Olteniei. Pe Duicu tot de la Mehedinti, pe Fifor, pe Valcov si lunga lista a otrepelor, care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor si nenorocirilor pe care le-au adus pentru Oltenia este nelimitata”, a declarat liderul liberal.

"Este momentul ca Partidul National Liberal sa castige in Oltenia. Asa cum, acum 4-5 luni de zile, in afara de presedintele Klaus Iohannis si de o mana de liberali, aproape nimeni nu credea in victoria Partidului National Liberal si astazi va spun, putem castiga alegerile prezidentiale in toate judetele din Oltenia. Valcea a dat tonul victoriei la europarlamentare, castigand cu peste 30% si ii felicit. Am incredere in Olt, in Dolj, in Mehedinti si in Gorj. Aveti capacitatea de a castiga alegerile, sta doar in puterea muncii fiecaruia dintre noi si in capacitatea de a spune adevarul despre ceea ce vrem sa facem bun pentru Romania, presedintele Klaus Iohannis si Partidul National Liberal”, a adaugat Ludovic Orban.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.