Social 13 Iulie 2019 15:53
Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat, sambata, ca persoana care se va pozitiona bine in sondajele de opinie, dar va avea si sustinerea partidului, va candida la alegerile prezidentiale.

"Candidatul care se va pozitiona bine in sondaje, dar care va avea si sustinerea partidului, va fi cel care va merge in cursa pentru prezidentiale. Intr-un partid nu faci intotdeauna ceea ce isi doresti si daca intr-adevar tii la acel partid si este important rezultatul, faci ceea ce isi cere partidul la un moment dat. Dupa cum stiti, nu mi-am dorit foarte mult nici sa fiu premierul Romaniei, dar atunci cand partidul a spus ca este nevoie sa merg pe acest drum, am mers pe acest drum. A fost pentru mine o oportunitate si o incredere acordata de colegi, de presedintele partidului, de toti ceilalti, a reprezentat si o mare responsabilitate", a declarat Dancila, intr-o conferinta de presa sustinuta la Calarasi, potrivit Agerpres.

Ea a reafirmat ca va candida daca partidul ii va cere acest lucru.

"Din punctul meu de vedere, asa cum am spus si prima data, mi-ar place sa merg cu un candidat si sa fiu ca presedinte al partidului, ca prim ministru, in spatele acelui candidat, dar daca solutia va fi sa merg la alegerile prezidentiale, daca colegii vor vrea acest lucru din anumite considerente, nu vreau sa dau dovada de lasitate si sa spun ca nu intru intr-o cursa pentru ca nu am puterea sau nu am determinarea de a castiga in aceasta cursa. Reprezint Partidul Social Democrat, sunt presedintele partidului, deci pentru mine este foarte important ca sa obtinem un scor bun la aceste alegeri", a mai spus Dancila.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.