Yuppy 13 Mai 2019 16:09 de Clara Vacaru
Deputatul PSD Catalin Radulescu sustine ca presedintele Klaus Iohannis "nu este roman get-beget", ci "este
neamt sas din Romania", iar 88% dintre romani sunt "romani get-beget".

"Nu este un roman get-beget (Klaus Iohannis - n.r.), este neamt sas din Romania si asta este o problema pe care eu sper ca romanii, in decembrie, o vor rezolva de data asta. Romani care suntem cred ca 86 sau 88%, romani, romani get-beget... Cred ca romanii isi doresc un presedinte roman, un presedinte care sa fie de echilibru, sa medieze, sa nu isi mai doreasca mitinguri, scandaluri in Romania, ci sa stea sa discute cu Guvernul”, a declarat, luni, Catalin Radulescu la Parlament, potrivit Agerpres.

El spera ca „romanii vor alege un roman-roman, care sa fie in primul rand patriot, un roman care sa nu isi doreasca niciodata sa vina Timmermans sau Junker sa penalizeze Romania sau sa ceara activarea unui articol (din Tratatul UE - n.r.) de un anumit gen”.

Radulescu vrea ca Iohannis „sa isi piarda mandatul si sa fie incriminat penal pentru multe lucruri pe care le-a facut”.

Iohannis nu a fost bun si nu e bun absolut deloc. Romanii o sa il penalizeze la un moment dat, cand va fi momentul acesta, foarte rapid, si o sa punem un roman patriot. Eu sper ca acest domn sa isi piarda mandatul si sa fie incriminat penal pentru multe lucruri pe care le-a facut. Pentru ca trebuie sa raspunda de la case pana la multe lucruri pe care le-a facut in aceasta perioada. (...) Trebuia sa fie un om de echilibru, un om care sa medieze, un om care sa nu accepte ce s-a intamplat. Un om care sa nu ceara sa se faca mitinguri din prima zi in care noi am luat puterea, sa nu santajeze Guvernul, sa nu santajeze Parlamentul, sa nu faca scrisori sau sa faca discutii cu europenii ca sa dea sanctiuni unui stat, pentru ca face parte si dansul din stat”, a spus deputatul social-democrat.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.