Social 29 Martie 2019 14:14
In cadrul unei conferinte de presa organizata la Strasbourg, Maria Grapini a avut un discurs de neinteles in limba engleza, printre altele sustinand ca un sofer din Romania are salariul 2.700, fara a mentiona care este moneda, existand riscul de a se intelege ca un sofer roman are salariul 2.700 de euro, nu de lei, informeaza digifm.ro.

"Imi cer scuze, dar eu sunt europarlamentar, nu sunt membru in consiliu. Nu stiu, l-am intrebat pe ministerul meu al Transporturilor, dar nu am un raspuns. A fost, totusi, un raspuns diplomatic ca Romania detine presedintia si ca e important sa avem o pozitie, o pozitie neutra.

In opinia mea, si am fost timp de 17 ani antreprenor si stiu exact care e filosofia anreprenorului. Cred in antreprenor, Romania, Bulgaria, Polonia, pentru ca acum sunt plansete in tara noastra. Nu au suficient sofer. Cand nu au suficient sofer, e foarte important sa luam sofer", a spus Grapini, citata de digi24.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.