Yuppy 10 Martie 2019 15:05 de Clara Vacaru
Victor Ponta a declarat ca ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, este marea sa dezamagire din actualul guvern condus de Viorica Dancila.

Intr-o conferinta de presa sustinuta duminica la Botosani, Ponta a spus ca "Teodorovici este exemplul unui om destept, pregatit, care insa se lasa cumparat sau face pact cu diavolul".

"E o mare dezamagire pentru mine. Teodorovici este exemplul unui om destept, pregatit, care insa se lasa cumparat sau face pact cu diavolul. Isi vinde sufletul diavolului. Faptul ca el semneaza toate prostiile gandite de Dragnea si Valcov o sa il coste foarte scump, si pe el, si pe doamna Dancila, cu care nu am nimic de impartit. E neconflictuala. Faptul ca ei semneaza ce decid altii o sa ii coste foarte mult si o sa traga mult pentru faptul ca si-au vandut sufletul", a afirmat liderul Pro Romania.

Intrebat daca, in cazul in care ar redeveni prim-ministru, ar colabora cu vreunul dintre actualii membri ai Cabinetului Dancila, Ponta a spus: "Am o parere buna despre doamna Pintea, care are intentii bune, dar nu are resurse", "Melescanu este un ministru pe care il respect in continuare", dar acestia "din pacate sunt intr-o echipa gresita".

Referindu-se la ministrul Justitiei, presedintele Pro Romania a spus: "Tudorel Toader este foarte bun in a-i duce cu vorba. Nu i-a dus nimeni cu vorba, dar a gasit Dragnea pe unul care ii duce cu vorba mai mult decat el, ceea ce nu era usor deloc. Cred ca e suficient de destept sa nu dea ordonantele pe care le doreste Dragnea".


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.