Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a remarcat, in momentul sustinerii interviului ca Adina Florea, propusa pentru functia de procuror-sef al DNA, prezinta rezistenta scazuta la stres, o capacitate de analiza si de sinteza redusa.
"Referitor la aptitudinile manageriale necesare functiei pentru care doamna procuror candideaza, Sectia a remarcat, cu ocazia interviului, o rezistenta scazuta la stres, o capacitate de analiza si de sinteza redusa, precum si anumite sincope in raportarea sa la anumite valori precum onestitatea si impartialitatea, atribute indispensabile personalitatii managerului", noteaza Sectia pentru procurori in motivarea avizului negativ.

Potrivit Sectiei, aceasta face confuzii referitoare la notiunea de independenta si ”nu a demonstrat o constietizare adecvata a diferentei si interdependentei dintre principiul independendei procurorului si cel al subordonarii ierarhice”, se arata in motivarea CSM, potrivit Hotnews.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.