Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pe pagina sa de Facebook, dupa incheierea referendumului pentru redefinirea familiei.

"Romanii si-au luat singuri diploma de maturitate europeana! Preafericitul Daniel si Preacondamnatul Dragnea au impins poporul roman in aventura unui referendum din care fiecare a crezut ca va avea mari foloase de crestere a propriei autoritati si credibilitati in fata romanilor.

Preafericitul Daniel s-a bizuit pe capacitatea armatei PSD de activisti si primari de a-i mana pe romani la vot iar Preacondamnatul Dragnea s-a bizuit pe capacitatea armatei de preoti de a-i mana pe enoriasi la vot dupa slujba de Duminica.
Iar romanii le-au dat celor doi Prea… o lectie usturatoare prin neparticipare la vot, cu efecte majore ale esecului pentru societatea romaneasca, pentru credibilitatea BOR, pentru credibilitatea guvernului si pentru PSD, plus banii cheltuiti.

In plus, esecul referendumului a dovedit ca tandemul BOR / PSD nu poate controla votul popular. Rezultatul pozitiv al esecului referendumului ? Romanii si-au luat singuri diploma de maturitate europeana.

PS – Raman un sustinator al familiei formata prin casatoria dintre o femeie si un barbat si asa o sa-mi educ cei patru nepotei, dar ii voi considera egali in drepturi si pe cei care traiesc in familii monoparentale si pe homosexualii care traiesc in parteneriat civil", a scris, pe Facebook, Traian Basescu.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.