Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sambata, la Sibiu, "pentru familia dintre un barbat si o femeie". "Cu siguranta romanii nu sunt de acord cu adoptia copiilor de catre persoanele homosexuale si cu casatoria cuplurilor homosexuale", a afirmat Trif.

Trif a votat la o sectie de la Liceul Energetic Sibiu.

El a spus ca a votat "pentru familia dintre un barbat si o femeie" si ca, "cu siguranta, romanii nu sunt de acord cu adoptia copiilor de catre persoanele homosexuale si cu casatoria cuplurilor homosexuale".

"Am votat Da pentru familia dintre un barbat si o femeie. Este un vot pentru normalitate, mai ales ca in spatele acestui vot stau peste 3,5 milioane de semnaturi pe care Biserica Ortodoxa Romana le-a strans pentru referendum. Cu siguranta romanii nu sunt de acord cu adoptia copiilor de catre persoanele homosexuale si casatoria cuplurilor homosexuale. De aceea, ii invit pe toti romanii, pe toti sibienii sa vina la acest referendum. Inalt Preasfiintia Sa Mitropolitul Streza spune ca acest referendum este cel mai important act electoral de la revolutie incoace. Cred ca are dreptate si de aceea este important sa asiguram o participare cat mai mare la acest referendum”, a declarat Trif.

Citeste si:
Căsătoria între persoanele de același sex a fost înscrisă în...
Căsătoria între persoanele de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.