Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis a decis sa sustina demersul semnatarilor scrisorii asumate de mai multi lideri ai PSD prin care se solicita demisia presedintelui Liviu Dragnea.

"Am discutat, asa cum este normal, cu colegii mei, pentru ca votul din Comitetul Executiv trebuie sa reprezinte organizatia, nu pe mine personal. Decizia de a sustine initiativa colegilor care au semnat acea scrisoare a fost luata cu un vot masiv pentru, asa ca mandatul cu care merg la Bucuresti este foarte clar", a declarat presedintele interimar al PSD Timis, Calin Dobra, intr-un comunicat, potrivit dcnews.ro.

In urma discutiilor si a dezbaterilor care au avut loc, conducerea PSD Timis a decis sa sustina demersul semnatarilor scrisorii si au dat un mandat in acest sens presedintelui interimar Calin Dobra, care va participa, vineri, la sedinta Comitetului Executiv National.

"Totodata, Comitetul Executiv Judetean al PSD Timis a decis sustinerea programului de guvernare, cu rezultate vizibile pana acum pentru toti romanii", se mai arata in comunicat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.