Paul Stanescu, unul dintre cei trei semnatari ai scrisorii "anti-Dragnea" spune ca isi asuma in totalitate cele afirmate si ca demisia lui liderului PSD este necesara pentru Romania.

"Mi-am asumat aceasta declaratie, alaturi de doamna Firea si domnul Tutuianu, constient fiind ca Partidul Social Democrat se afla intr-un moment de cotitura. A sosit timpul sa spunem lucrurilor pe nume, intr-un cadru cat mai larg, pentru ca numai asa putem lua deciziile corecte. Am identificat, alaturi de colegii mei, cauzele care au condus la situatia noastra actuala, una deloc favorabila, in ciuda masurilor bune din punct de vedere economic si social pe care le-a luat Guvernul. Am propus, de asemenea, un plan de masuri, unele imediate, altele pe termen mediu, care sa ne asigure pastrarea guvernarii, a pozitiei de cea mai puternica forta politica a Romaniei si premisele castigarii alegerilor care vor avea loc anul viitor", a precizat Paul Stanescu intr-o declaratie transmisa Agerpres.

Potrivit vicepremierului, trebuie asigurata stabilitatea coalitiei majoritare si totodata implementarea programului de guvernare.

Trebuie sa asiguram stabilitatea coalitiei majoritare, continuarea si implementarea proiectelor importante ale actualului Guvern, sa sprijinim administratia publica locala prin investitii publice si alocari judicioase de fonduri, sa imbunatatim imaginea PSD atat pe plan extern, cat si pe plan intern, fara insa a face rabat de la principiile noastre si fara a ne asocia in vreun fel cu forte care ne erau potrivnice pana mai ieri”, a conchis Paul Stanescu.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisa prin care cer "demisia imediata" a lui Liviu Dragnea din functiile de presedinte al PSD si al Camerei Deputatilor si asigurarea interimatului la conducerea partidului de catre premierul Viorica Dancila, care este presedinte executiv. Documentul este semnat de vicepresedintele PSD Paul Stanescu, viceprim-ministru si ministru al Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, de Gabriela Firea, vicepresedinte PSD si primar general al Capitalei, de Adrian Tutuianu, vicepresedinte PSD si vicepresedinte al Senatului.

Citeste si:
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa: „Îmi e atât...
Anamaria Prodan, scrisoare...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.