Presedintele Partidului Pro Romania, Victor Ponta, a declarat miercuri, la Timisoara, ca ar fi un "dezastru" ca actualul guvern sa isi mandatul pana la capat, el adaugand ca principalul aliat al Cabinetului Dancila si al lui Liviu Dragnea este "fara intentie'' chiar liderul PNL, Ludovic Orban.

"Actualul Cabinet poate duce pana la capat guvernarea, dar ar fi un dezastru. In acest moment, cel mai important aliat al guvernului Dancila si al lui Liviu Dragnea, fara intentie, dar din lipsa de inteligenta, este Ludovic Orban", a afirmat Victor Ponta, intr-o conferinta de presa, potrivit Agerpres.

El a explicat ca motiunile pe care le fac PNL, USR si PMP, ca partide de opozitie, trebuie "sa spuna niste lucruri", nu doar sa transmita mesajul "noi vrem sa o dam jos pe Dancila ca sa vina Orban".

"Noi sprijinim orice varianta din PSD+ALDE, care sa revina insa la o politica europeana si democratica. Daca domnul Orban o tine zi de zi 'sa o dam jos pe Dancila, ca sa vina Orban', va anunt ca vom ramane cu Dancila mult timp de acum inainte", a afirmat Ponta.

Liderul Pro Romania a aratat ca formatiunea sa crede si sustine ca "violentele din 10 august au fost initiate, pregatite, instigate de Carmen Dan si echipa sa politica", dar demersul Opozitiei prin motiunea impotriva ministrului Carmen Dan nu a fost bine gandit, fiind respins la vot in Parlament, ceea ce i-a dat satisfactie lui Liviu Dragnea.

"Daca faci motiune in Camera Deputatilor doar ca sa te trezesti in treaba, care s-a pierdut la vot, ce a zis Dragnea? 'Ati vazut ca nu a fost nicio problema pe 10 august?'. Daca nu exista coordonare, inteligenta politica si bun simt, da, putem sa ramanem cu Dancila pana la alegeri", a mai argumentat Victor Ponta.

Intrebat cu privire la o revenire in prim-planul politicii a fostului lider PNL, Crin Antonescu, Victor Ponta s-a limitat sa raspunda "Ii urez succes lui Crin!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.