Premierul Viorica Dancila a transmis un mesaj vineri, la sosirea la Scoala Politica de Vara a Organizatiei Femeilor Social Democrate (OFSD), prin care i-a indemnat pe romani sa fie mai buni in acest An Centenar.

Intrebata cum comenteaza faptul ca senatorul PSD Niculae Badalau a participat la un eveniment in care diaspora ar fi fost insultata, Viorica Dancila le-a spus jurnalistilor ca ar trebui sa ii intereseze deciziile care ii privesc pe cetateni, nu alte persoane.

"Vad ca faceti referire numai la persoane. Chiar nu va intereseaza anumite decizii care ii privesc pe cetateni? Suntem totusi in An Centenar, haideti sa fim mai buni!", a spus Dancila, potrivit Agerpres.

Totodata, la sosirea la Pavilionul Expozitional din Mamaia, unde are loc Scoala Politica de Vara a OFSD, Viorica Dancila a fost intampinata de mai multi protestatari, care au huiduit, au strigat "Rusine, rusine sa va fie!" si i-au strigat premierului ca este "o marioneta" a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.