Yuppy14 Iunie 201814:32

Lectura de un minut

Fostul presedinte face o comparatie intre primarul din Cluj, Emil Boc, si Gabriela Firea, pe care o numeste, pe pagina sa de Facebook "Toapa de Voluntari".
"Diferente !
Toapa de Voluntari cumpara autobuze cu motorizare diesel, in timp ce primarul de Cluj cumpara autobuze electrice.
Toapa de Voluntari o ataca mizerabil pe Angela Gheorghiu, in timp ce primarul de Cluj aplauda din sala marii artisti prezenti la TIFF.
Toapa de Voluntari vrea sa fure ceva din gloria Simonei Halep si tine sa urce pe podium alaturi de campioana, in timp ce la Cluj primarul a urmarit-o pe Halep din tribuna la FED CUP.
Toapa de Voluntari ne spune zilnic, pe toate televiziunile ce o sa faca, in timp ce la Cluj primarul spune din cand in cand, ce a facut.
Toapa de Voluntari baga tot bugetul primariei numai in spectacole cu artisti platiti regeste mult peste valoarea lor, in timp ce la Cluj toate marile festivaluri se autofinanteaza (Jazz in the Park, TIFF, UNTOLD etc.)
Asta este diferenta intre un primar care lucreaza pentru comunitate si o Toapa de Voluntari ahtiata dupa imagine care baga toti banii cetatenilor in propria-i proslavire",
a scris, pe Facebook, Traian Basescu.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.