Business14 Iulie 201715:46

Lectura de un minut

Consilierul premierului, Eugen Teodorovici, considera ca in cafenele sau in cluburi de noapte, patronul ar trebui sa poata decide singur daca permite fumatul, precizand ca o modificare in acest sens poate fi facuta de Parlament, la Guvern nefiind luat in calcul un astfel de demers.

Nu cred ca la nivel de Guvern se va propune o astfel de modificare, tot la parlament o discutie cu cei interesati. Sunt cativa colegi parlamentari din mai multe partide care au aceeasi abordare, se poate gasi o formula de mijloc", a explicat Teodorovici la Digi 24, potrivit News.ro.

El a apreciat ca in cluburi sau cafenele, unde nu sunt copii, fumatul ar putea fi permis.

"Putem spune: unde e doar cafenea, nu se duc copii, sau cluburi de noapte, unde se poate decide sa fumeze, atunci patronul va decide singur daca va fi si un spatiu pentru nefumatori. Dar nu interzici, omul ala unde fumeaza", a declarat el.

Fumatul a fost interzis prin lege in spatii publice inchise, din 17 martie 2016. Legea actuala prevede o amenda de la 100 de lei la 500 de lei pentru persoanele care fumeaza in spatiile in care fumatul este interzis.

Citeste si:
Teodorovici: Cand Citu vorbeste, vorbeste, vorbeste.. raspunsul il...
Teodorovici: Cand Citu...Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.