Politica 5 Iunie 2016 15:00
Primarul din Beius Adrian Domocos urma sa candideze duminica pentru un nou mandat, ca independent, insa cu doua zile inainte de alegeri Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv la doi ani si o luna de inchisoare cu suspendare si i-a stabilit interdictia a de fi ales si de a ocupa o functie publica, potrivit eBihoreanul.ro.

In cazul in care totusi Domocos va fi ales, mandatul sau va fi invalidat, relateaza hotnews.ro.

Sentinta a fost data in dosarul "Top Construct", in care primarul de Beius fusese condamnat in prima instanta la 2 ani si 4 luni inchisoare cu suspendare. In apel, completul de cinci judecatori de la Inalta Curte a descontopit pedeapsa rezultanta stabilita de prima instanta in pedepsele componente si le-a redus, scrie publicatia locala.

"Inculpatul Domocos Adrian Nicolae urmeaza sa execute in final pedeapsa rezultanta de 2 ani si 1 luna inchisoare si 1 an pedeapsa complementara a interzicerii exercitarii drepturilor prevazute de art.66 lit.a, b si g Cod penal", au stabilit magistratii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.