Spui ca nimeni nu sta din placere in chirie, gazda sau la vreo matusa de-a mamei. Spui ca te-ai obsnuit si ca plata chiriei nu te obliga la nimic pe termen lung. Asa e, dar cat timp vei mai putea locui in casele altora, pana sa decizi ca e timpul sa spui primul tau „acasa”?

Dupa un timp petrecut in noul apartament, te-ai obisnuit sa spui ca “mergi acasa”. Cand ratacesti ceva, te gandesti “l-am uitat acasa”, dar de la usa de la intrare si pana pe balcon, atunci cand locuiesti in gazda, nimic nu este ca la tine acasa.
Cand stai cu chirie, viata ta poate fi ca o vacanta la hotel pe termen (foarte) lung - nu trebuie decat sa-ti iei geamantanul si gata, tot ce iti trebuie pleaca impreuna cu tine. Dar nu te simti “acasa”. Acasa e locul in care vopsesti peretele roz, ca asa vrei tu si bati cate cuie vrei ca sa pui poze cu cei dragi. Acasa va chemati prietenii si stati la povesti pana noaptea tarziu. Acasa vine primul vostru copil in patutul lui alb, pus in dormitor.
OTP Bank isi asculta mereu clientii si stim ca ti-a ajuns de proprietari, gazde si priviri suspicioase de matusi. Este timpul sa arunci un ochi peste creditul Prima Casa de la OTP Bank, pentru a te putea bucura in sfarsit de primul tau „acasa”.

Ne-am pregatit si am pus la punct cateva beneficii care stim ca o sa-ti placa:

  • Aprobarea rapida
Ne uitam repede pe acte, astfel incat sa nu lasam “tehnicalitatile” sa te opreasca din drum.
  • Rata de dobanda calculata din marja fixa de numai 2% + ROBOR 3M
Avem grija ca totul sa fie clar. Ai rate lunare egale, fara alte comisioane pe perioada creditului.
  • 0 lei comision lunar de administrare si 0 lei comision de analiza
Nu iti luam niciun ban pentru procesul de aprobare si nici pentru analiza dosarului tau.
  • Avans minim de la numai 5%
Tu vii cu cel putin 5% din valoarea totala a casei, iar noi te ajutam sa acoperi restul.
  • Gama larga de venituri acceptate
Privim dincolo de filele cartii de munca si acceptam printre altele si venituri secundare provenite din comisioane, solde lunare, idemnizatii de hrana, sau dividende.

Vrei sa stii daca te costa mai putin decat chiria lunara? Intra pe www.otp-credit.ro/prima-casa si foloseste calculatorul pentru creditul de prima casa pentru a vedea cat vei avea de platit in fiecare luna.Advertisement

Citeste si:
Membri ai clanului Cordunenilor ar fi vizați pentru camătă și...
Membri ai clanului...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.