Universul ne sfătuiește să ne ascultăm intuiția și să ne urmăm inima, știind că noi suntem arhitecții propriului nostru destin și că avem puterea de a crea viața pe care ne-o dorim cu adevărat. Renunțând la ceea ce nu ne mai servește și deschizându-ne sufletul către noi experiențe și posibilități, vom atrage mai multă fericire și împlinire în viața noastră.

Fiecare săptămână ne oferă o oportunitate minunată de a face schimbări pozitive în viața noastră și de a ne alinia cu fericirea și împlinirea interioară. Pentru a face acest pas important, este esențial să fim deschiși și să renunțăm la unele lucruri care ne împiedică să fim cu adevărat fericiți.

Iată la ce trebuie să renunți în această săptămână, în funcție de semnul tău zodiacal, pentru a atrage fericirea în viața ta:

Horoscop Berbec

Dragă Berbec, în această săptămână trebuie să renunți la tendința ta de a fi mereu în competiție cu ceilalți. Fericirea ta nu vine din victoria asupra altora, ci din satisfacția și împlinirea pe care o găsești în propria ta călătorie. Renunță la nevoia de a fi mereu pe primul loc și încearcă să te bucuri de fiecare etapă a propriei tale evoluții.

Horoscop Taur

Dragă Taur, în această săptămână trebuie să renunți la atașamentul excesiv față de lucrurile materiale. Fericirea ta nu vine din posesiuni, ci din experiențe și conexiuni autentice cu cei dragi. Renunță la sentimentul de a fi legată de lucruri și fii deschisă la a împărtăși momente de bucurie și împlinire cu cei din jurul tău.

Horoscop Gemeni

Dragă Gemeni, în această săptămână trebuie să renunți la preocupările excesive și la neliniștea mentală. Fericirea ta nu vine dintr-o minte mereu agitată și preocupată de viitor, ci din capacitatea de a trăi în prezent și de a te bucura de fiecare moment. Renunță la gândurile neliniștite și practică mindfulness-ul pentru a te conecta cu momentul prezent și a trăi în armonie. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.