În luna aprilie bate vântul schimbării. Dumnezeu ne ia sub aripa lui protectoare și ne ferește de tot ce este malefic. Următoarea perioadă aduce cu ea schimbări, transformări și vindecare.

Universul ne urează bun venit în cea mai frumoasă lună a primăverii. Aprilie este aici și aduce cu ea temperaturi ridicate, copaci înmuguriți, flori colorate și schimbări magice. Numerologia colectivă a acestei luni conține vibrația lui 3, o cifră ce reprezintă armonie, înțelepciune și fericire pură.

Principalele teme ale lunii aprilie: - nevoia de a îmbrățișa puterea interioară;
- înțelegerea că avem parte de sprijin divin la tot pasul;
- inspirație pentru a ne exprima sinele autentic și a trăi viața cu bucurie și optimism.

Acestea fiind spuse, vă invităm să descoperim împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din aprilie 2024:

1 Aprilie: Mercur intră în retrograd

Luna aprilie începe cu un moment foarte important: Mercur intra in retrograd, aducând o energie intensă și dinamică. Berbecul, un semn zodiacal cunoscut pentru curajul, impulsivitatea și dorința de acțiune, poate amplifica anumite aspecte ale influenței retrograde ale lui Mercur.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.