Ziua de 1 aprilie este una destul de intensă deoarece vine cu un moment astrologic incredibil: Mercur intră în retrograd fix în prima zi a lunii și aduce cu el lecții pe care suntem obligați să le învățăm și pe care nu trebuie să le uităm vreodată. Facem un pas important ce ne apropie de scopul nostru. Puterea este în sufletele noastre, trebuie doar să o găsim și să o accesăm.

Luna aprilie aduce cu un cadou intens din partea Universului. Cosmosul face ce face și ne scoate în față provocări pentru a ne ajută să fim mai puternici. În prima zi a lunii Mercur își începe mersul retrograd.

Dar ce înseamnă Mercur retrograd?

Mercur retrograd este un fenomen astrologic care creează impresia că planeta Mercur se mișcă în direcție inversă pe orbita sa în jurul Soarelui. Deși acest lucru nu reflectă mișcarea fizică reală a planetei, ci mai degrabă o iluzie optică generată de relația dintre mișcarea Pământului și a altor planete, impactul său asupra vieții noastre cotidiene este adesea resimțit.

În astrologie, Mercur retrograd este asociat cu întârzieri, confuzii, dificultăți de comunicare și revizuirea și reflecția asupra aspectelor din trecut. Este considerat un moment propice pentru reflecție, reevaluare și rezolvarea problemelor nerezolvate. Oamenii tind să fie mai predispuși să revizuiască și să-și reevalueze alegerile, să-și exprime gândurile și sentimentele încă neexprimate și să-și clarifice intențiile. Este important să fim conștienți de influența Mercurului retrograd și să fim răbdători și atenți în timp ce navigăm prin acest timp al reflecției și reconfigurării.

Pe 1 aprilie Mercur intră retrograd în Berbec

Mercur retrograd în Berbec poate aduce cu sine un val de agitație și impulsivitate în comunicare și în gândire. Berbecul, fiind un semn zodiacal asociat cu acțiunea și impulsivitatea, primește în această perioadă o influență dublă, accentuând tendințele spre precipitare și exprimare bruscă.

În timpul acestei tranziții, este posibil să observăm dificultăți în comunicare, întârzieri în transport sau în procesul de luare a deciziilor, precum și confuzie în planurile noastre. Este important să fim mai conștienți de modul în care ne exprimăm și să ne adaptăm la ritmul mai agitat al acestei perioade. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.