Fiecare zodie are propriul său drum și propriile sale lecții de învățat în această săptămână. Cu ajutorul mantrei zodiei tale, vei fi ghidată și inspirată să depășești provocările și să îți atingi potențialul maxim. Privește cu încredere înainte și fii deschisă la toate posibilitățile care îți stau în față.

În fiecare săptămână, fiecare zodie își are propria călătorie interioară, cu provocări și oportunități unice. Pentru a te ghida în această călătorie, fiecare zodie are nevoie de o mantră - un cuvânt sau o frază care să îi ofere sprijin și inspirație în timpul săptămânii. Iată care este mantra zodiei tale pentru această săptămână:

Horoscop Berbec

Mantra ta este: "Curaj"

În această săptămână, ai nevoie să îți amintești puterea ta interioară și să îți aduni curajul pentru a înfrunta orice provocare care îți apare în cale. Fii curajoasă și mergi înainte cu încredere în propria ta putere.

Horoscop Taur

Mantra ta este: "Rabdare"

Universul te sfătuiește sa practici răbdarea în această săptămână. În loc să te grăbești sau să te agiți, trebuie să îți amintești că totul se întâmplă în timpul potrivit. Ai răbdare și lasă lucrurile să se desfășoare în ritmul lor natural.

Horoscop Gemeni

Mantra ta este: "Focalizare"

Pentru tine această săptămână este despre focalizare și claritate mentală. Evită distragerile și concentrează-te asupra obiectivelor tale. Fii concentrată și vei realiza multe lucruri remarcabile.

Horoscop Rac

Mantra ta este: "Îngrijire de sine"

Acordă o atenție specială îngrijirii de sine în această săptămână. Fie că este vorba despre odihnă, relaxare sau activități care aduc bucurie, acordă-ți timpul și atenția de care ai nevoie. Ai grijă de tine și vei fi mai puternică pentru ceilalți.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 22 Martie 2024 - 09 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.