Pe 25 martie, la ora 9, pe cerul colorat, pastelat și cald de martie va răsări prima Lună Plină a primăverii, aducând cu ea tot ce este mai frumos, mai special și mai armonios. Cosmosul lucrează în favoarea noastră pentru ca fiecare dintre noi să cunoască din nou fericirea, liniștea și pacea.

Luna plină este un moment al puterii și al împlinirii, dezvăluind înțelepciunea și energiile ascunse ale Universului. Cosmosul face lumină asupra aspectelor ascunse ale ființei noastre și când avem o oportunitate de a ne conecta la întregul spectru al emoțiilor noastre și de a aduce echilibru și armonie în viața noastră interioară.

În momentul culminant al Lunii Pline, energia este la maxim, iar emoțiile pot fi amplificate. Este momentul să ne conectăm cu înțelepciunea noastră interioară și să ne ascultăm intuiția, să ne lăsăm ghidați de lumina lunii și să ne eliberăm de ceea ce nu ne mai servește.

Este un timp al manifestării și al transformării și avem oportunitatea de a aduce în lumină dorințele noastre cele mai profunde și de a ne exprima adevărata esență.

Luna plină ne amintește, de asemenea, că întunericul și lumina coexistă în fiecare dintre noi și că este important să acceptăm și să îmbrățișăm toate aspectele ființei noastre. Este un timp al reflectării și al recunoașterii călătoriei noastre interioare, unde putem găsi înțelegere și vindecare pentru rănile noastre și putem să ne eliberăm de fricile și blocajele care ne țin captivi.

Mai mult, Luna plină este un timp al conectării și al înțelegerii interconectării noastre cu întregul Univers. Este un timp al recunoștinței pentru darurile și lecțiile pe care le primim și al celebrării vieții în toată frumusețea și complexitatea ei. Divinitatea ne invită să ne deschidem inimile și mințile către energia vindecătoare a Lunii pline și să ne lăsăm purtați de lumină și înțelepciune în călătoria noastră spre descoperirea de sine și spre împlinire spirituală.

Citeste si:
Cum să îți detoxifiezi organismul în mod natural primăvara
Cum să îți detoxifiezi...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 20 Martie 2024 - 08 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.