Universul ne sfătuiește să ne deschidem inimile, să ne pregătim sufletele și să explorăm tot ce ne aduce în cale următoarea săptămână.

Descoperă de ce are nevoie sufletul tău în această săptămână de martie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Dragă Berbec, în următoarea săptămână ai nevoie de răbdare și de auto-reflecție. Fii deschisă la schimbări și la o abordare mai pașnică a lucrurilor. Apelează la rădăcinile tale de curaj și determinare, dar nu uita să acorzi și timp pentru odihnă și relaxare. Îți vei găsi echilibrul și puterea interioară atunci când îți vei asculta cu atenție nevoile interioare.

Horoscop Taur

Această săptămână este despre conexiunea cu tine însăți și cu cei dragi. Ai nevoie de momente de liniște și de reflecție pentru a-ți onora nevoile emoționale și spirituale. Fii deschisă la comunicare și la exprimarea sinceră a sentimentelor tale. Investește în relațiile care îți aduc bucurie și împlinire și acordă-ți timp pentru a te conecta cu frumusețea din jurul tău.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de claritate mentală și de concentrare. Fii deschisă la noi idei și la o abordare mai practică a lucrurilor. Prioritizează-ți obiectivele și fii consecventă în eforturile tale. Îți vei găsi echilibrul și satisfacția atunci când îți vei focaliza atenția și energia asupra lucrurilor care contează cu adevărat pentru tine.

Horoscop Rac

Ai nevoie de îngrijire și de protecție. Fii blândă cu tine însăți și acordă-ți timp pentru a-ți vindeca rănile emoționale. Conectează-te cu familia și cu cei dragi și găsește confort în sprijinul lor. Ai nevoie de un mediu sigur și familiar pentru a-ți regăsi echilibrul și siguranța interioară.

Horoscop Leu

Dragă Leu, în următoarea săptămână ai nevoie de recunoaștere. Fii deschisă la exprimarea ta autentică și la manifestarea pasiunilor tale. Investește în proiecte și activități care îți aduc bucurie și satisfacție. Ai nevoie de apreciere pentru talentele tale și pentru contribuția ta la lumea din jurul tău. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Horoscop pentru suflet: Mantra zodiei tale pentru săptămâna 22-28...
Horoscop pentru suflet:...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.