În fiecare zi a săptămânii, ai puterea să-ți transformi gândurile și să-ți modelezi realitatea cu ajutorul unor afirmații pozitive puternice. Aceste cuvinte îți vor încărca zilele cu energie pozitivă și te vor ghida către un trai mai împlinit și mai fericit.

Repetă aceste mantra în fiecare zi și vei simți o schimbare pozitivă în modul în care te simți și în modul în care trăiești viața ta. Fii deschisă și receptivă la puterea cuvintelor tale și lasă-le să îți umple zilele cu lumină și încredere în tine însăți.

Iată 7 mantre pentru fiecare zi a săptămânii:

Mantra zilei de luni:

"Sunt plină de putere și determinare"

Începe săptămâna cu încredere și hotărâre. Repetă această mantră pentru a-ți încărca ziua cu energie și pentru a-ți aminti că ai tot ce îți trebuie pentru a face față oricăror provocări.

Mantra zilei de marți:

"Sunt recunoscătoare pentru toate binecuvântările din viața mea"

În mijlocul agitației și a provocărilor zilnice, amintește-ți să fii recunoscătoare pentru tot ceea ce ai în viața ta. Această mantră îți va aduce pace și bucurie în suflet.

Mantra zilei de miercuri:

"Sunt capabilă să mă adaptez la orice situație"

În mijlocul săptămânii, concentrează-te asupra flexibilității și a capacitatății tale de a te adapta la schimbările care apar în calea ta. Această mantră te va ghida către stabilitate și încredere în propria ta putere. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Martie 2024 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.