În lumea astrologică, planetele joacă un rol esențial în influențarea caracteristicilor și trăsăturilor fiecărei zodii. Fiecare planetă își are propria energie și semnificație, iar poziția lor în momentul nașterii noastre poate influența felul în care ne manifestăm și cum navigăm prin viață. În acest articol, vom explora ce planetă îți ghidează pașii, în funcție de zodie.

Berbec (21 martie - 19 aprilie) - Marte

Berbecii sunt guvernați de Marte, planeta acțiunii și a determinării. Energic și hotărât, Marte îi împinge pe cei născuți în această zodie să își urmeze visurile cu pasiune și curaj.

Sub influența lui Marte, Berbecii sunt conduși să își atingă obiectivele cu încredere și să își asume riscuri în căutarea aventurii.

Taur (20 aprilie - 20 mai) - Venus

Taurii sunt guvernați de Venus, planeta iubirii și a frumuseții. Această influență îi îndeamnă pe nativii din această zodie să caute armonia și frumusețea în viața lor. Sub protecția lui Venus, Taurii sunt conduși să își cultive relațiile și să aprecieze frumusețea din jurul lor, atât în artă, cât și în natură.

Gemeni (21 mai - 20 iunie) - Mercur

Gemenii sunt guvernați de Mercur, mesagerul zeilor și planeta comunicării și a inteligenței. Sub influența lui Mercur, nativii din această zodie sunt conduși să exploreze ideile noi și să își exprime gândurile cu claritate și curiozitate. Mercur îi îndeamnă pe Gemeni să fie deschiși la schimbare și să își dezvolte abilitățile mentale.

Rac (21 iunie - 22 iulie) - Luna

Racii sunt guvernați de Luna, planeta emoțiilor și a intuiției. Sub influența Lunii, nativii din această zodie sunt conduși de emoțiile lor și sunt adesea conectați la subconștientul lor și la nevoile celor din jur. Luna îi îndeamnă pe nativii zodiei Rac să își urmeze intuiția să și își exprime sensibilitatea și empatia în relațiile lor.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Leu (23 iulie - 22 august) - Soarele

Leii sunt guvernați de Soare, sursa noastră de lumină și energie. Sub influența Soarelui, nativii din această zodie sunt conduși să strălucească și să își urmeze inima. Soarele îi îndeamnă nativii zodiei Leu să fie încrezători în propriile talente și să își trăiască viața cu pasiune și entuziasm. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Martie 2024 - 12 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.