Cerul ne dă tot ce îi cerem dacă știm cum să îi cerem. Magia unui nou început ne bate la ușă și ne roagă să ne deschidem sufletele și a primi liniștea de care avem atât de mare nevoie. Ni se deschide poarta spre o nouă viață.

Martie este luna renașterii însă, incercitudinea și ritmul rapid al schimbărilor ne pot face să ne simțim nervoși și agitați. Este esențial să rămânem ancorați în momentul prezent în timp ce navigăm prin această furtună energetică. Pe măsură ce lăsăm trecutul în spate și pășim pe poarta schimbării, învățăm să iertăm, să ne eliberăm de tot ce a fost și să ne bucurăm de ceea ce este și urmează să fie.

Martie este a treia luna a anului însă, în numerologia colectivă din 2024 conține vibrația lui 2 - o cifră ce reprezintă dualitate, armonie, echilibru și parteneriat. Energia lui 2 mai rezonează și cu următoarele teme:

- abundență, prosperitate, unire, intervenție divină;
- aliniere cu misiunea sufletească și cu scopul divin;
- încredere în propria persoană.

Iată care sunt cele mai importante evenimente astrologice din martie 2024:

10 Martie: Mercur intră în Berbec și prima Lună Nouă a primăverii

Cu Mercur în Berbec, comunicarea devine rapidă, directă și plină de entuziasm, încurajând o abordare curajoasă și impulsivă în exprimarea gândurilor și ideilor. Persoanele cu această poziție astrală sunt cunoscute pentru spiritul lor activ, pentru deciziile rapide și pentru abilitatea de a-și exprima opinia fără rezerve. Mercur în Berbec îndeamnă la inițiativă și la acțiune rapidă în căutarea cunoașterii și în comunicarea eficientă a informațiilor.

Tot pe 10 martie ne bucurăm și de prima Lună Nouă a primăverii. Luna Nouă în Pești aduce o perioadă de introspecție profundă și conexiune emoțională cu sine și cu ceilalți, încurajând explorarea lumii interioare și a subconștientului.

Citeste si:
8 aprilie, zi magică în Cosmos, cu două evenimente majore: Eclipsă...
8 aprilie, zi magică în...

Această configurație astrală amplifică intuiția și creativitatea, invitându-ne să ne conectăm la aspectele mai profunde ale ființei noastre și să ne lăsăm purtați de fluxul emoțiilor și al imaginației. Este un moment potrivit pentru a practica compasiunea, pentru a ne elibera de vechile răni și pentru a ne deschide către înțelegerea universală a iubirii și a conectării spirituale.

11 Martie: Venus intră în Pești

Venus în Pești aduce o energie romantică și sensibilă, încurajând conexiuni emoționale profunde și compasiune în relații. Persoanele cu această poziție astrală sunt adesea visătoare, romantice și atrase de frumusețea și misterul lumii înconjurătoare. Venus în Pești amplifică capacitatea de a iubi necondiționat și de a exprima afecțiunea prin gesturi tandre și acte de generozitate. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
4 aprilie: se deschide portalul magic 4:4. Dragoste și vindecare -...
4 aprilie: se deschide...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2024 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.