Horoscop săptămânal. Descoperă la ce trebuie să renunți în această perioadă ca să atragi fericirea în viața ta.

Fă loc pentru mai multă fericire în viața ta. Iată la ce trebuie să renunți în această săptămână de tranziție de la februarie la martie, de la iarna la primăvară în funcție de zodia în care te-ai născut.

Fiecare zodie are propriile sale aspecte pe care trebuie să le lase în urmă pentru a face loc fericirii în viața sa. Alege să renunți la aceste aspecte și să te deschizi cu inima către bucurie și împlinire:

Horoscop Berbec

În această săptămână pentru a atrage fericirea în viața ta, trebuie să renunți la impulsivitatea ta. Încetinește ritmul și permite-ți să analizezi mai întâi situațiile înainte de a acționa. Acest lucru te va ajuta să iei decizii mai bine chibzuite și să te simți mai împlinită.

Horoscop Taur

Pentru a aduce mai multă fericire în viața ta în această săptămână, trebuie să renunți la încăpățânarea ta. Fii deschisă la schimbare și flexibilă în abordarea situațiilor. Lasă-ți garda jos și vei observa cum se deschid noi oportunități care îți aduc bucurie.

Horoscop Gemeni

Pentru a atrage fericirea în viața ta în această săptămână, trebuie să renunți la neliniștea ta mentală. Oprește-ți gândurile din a sări de la un lucru la altul și găsește pace în prezent. Practică meditația și respirația profundă pentru a-ți calma mintea și pentru a te conecta la liniște interioară.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la tendința ta de a te agăța de trecut. Lasă-ți resentimentele și amintirile dureroase să plece și concentrează-te pe prezent și pe viitor. Iartă și eliberează, astfel încât să poți face loc pentru noi experiențe și bucurii.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Horoscop Leu

Pentru a atrage fericirea în viața ta trebuie să renunți la nevoia ta de a fi mereu în centrul atenției. Fii deschisă să împărtășești lumina reflectată de ceilalți și să lași și altora locul să strălucească. Acest gest de generozitate îți va aduce mai multă fericire și satisfacție în relațiile tale.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Februarie 2024 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.