Horoscop săptămânal 27 februarie - 5 martie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranzitie de la februarie la martie, de la iarna la primavara în funcție de zodia în care te-ai născut.

Schimbarea este aici, iar noi nu ne mai putem amana destinul. Ne eliberam de tot ce inseamna trecut si privim cu inima deschisa catre viitor. Sufletul nostru este pregatit pentru tot ce urmeaza sa se intample. Ne asteapta o perioada cu adevarat interesanta ce ne va scoate mult din zona de confort si ne va invata sa traim mai frumos ca niciodata.

Cum va fi aceasta saptamana de tranzitie de la iarna la primavara pentru tine si de ce ai nevoie de la astre iti spunem in cele ce urmeaza.

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa vorbesti cu inima ta

Nu iti mai ascunde sentimentele, emotiile si trairile. Nu mai ascunde cine esti tu, de fapt. In aceasta saptamana incearca sa fii mai atenta la ceea ce simti si sa te concentezi la sensibilitatea sufletului tau. Afla ce te face fericita si de ce ai nevoie pe viitor.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa ii permiti timpului sa isi joace cartea

A venit momentul sa eliberezi fraiele vietii tale si sa ii permiti Universului sa preia controlul. Asadar, fa un pas in spate si invata sa te bucuri de calatorie. Uneori nu trebuie sa incerci sa controlezi tot, ci doar sa mergi pe drumul pe care ti l-a pregatit divinitatea.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa asculti ce iti dicteaza sufletul

Nu te mai lasa influentata de oamenii din jurul tau pentru ca vei ajunge pe drumuri ce nu iti sunt destinate si vei cunoaste tristetea si suferinta. In schimb, permite-i inimii tale sa te ghideze si ia decizii in functie de ce iti dicteaza sufletul.

Horoscop Rac

Ai nevoie sa crezi in tine

Daca vrei sa ajungi acolo unde iti doresti, atunci trebuie sa te apuci de treaba; iesi din zona de confort, fa planuri pas cu pas si actioneaza. Crede in tine cu tot sufletul tau, invata lectiile si nu te lasa daramata de obstacole.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 15-21 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Februarie 2023 - 10 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.