Află la ce trebuie să renunți în săptămâna 13-19 februarie ca să atragi fericirea în viața ta. Suntem deja în a doua săptămână a lunii februarie. Universul ne trimite semne că ar fi bine să încetinim din fuga noastră prin viață, să luăm o pauză și să ne ascultăm instinctul. Suntem acolo unde trebuie să fim? Ce avem de făcut pe viitor?

Care sunt dorințele noastre? Este momentul să visăm fără frici și fără griji. Energia pe care o purtăm în interior va influența direcția vieții noastre. Așadar, ar fi bine să ne curățăm spațiul, să ne curățăm energiile și să ne curățăm sufletele.

Horoscop săptămânal pentru perioada 13-19 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai lași influențată de alte persoane

Nu permite nimănui să îți spună cum și de ce să îți trăiești viața; nu permite nimănui să te ghideze sau să ia decizii în locul tău. Este momentul să spui "Stop" și să nu te mai lași influențată de alte persoane.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să te mai sacrifici atât de mult

Viața nu este doar despre sacrificii; învață să te eliberezi de tot și să înveți să trăiești după cum îți dictează sufletul. Bucură-te de momentele de acum, apreciază lucrurile mărunte, înconjoară-te de oameni frumoși și iubește fiecare clipă.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la grabă

Poate că ar fi mai bine dacă ai face un pas în spate și i-ai permite Universului să își joace cartea. Poate că ar fi mai bine dacă nu ai mai încerca din răsputeri să controlezi totul. Lasă-te purtată de destin.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Februarie 2023 - 09 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.