Nimic din ce a fost nu mai este. Tot ce conteaza este momentul de acum. Depinde doar de noi cum alegem sa il traim. Profitam de toata magia din jurul nostru sau ramanem prinsi in suferinta, durere si dezamagire? Crestem sau ne plangem in continuare de viata pe care o avem?

Ziua de 2 februarie este una extrem de importanta, chiar divina. Cosmosul deschide portalul magic 2.2 si ne ajuta sa ne vindecam definitiv sufletele pentru a pasi cu inima deschisa catre noul drum ce ne este pus in fata. Ne gasim scopul si ne transformam vietile.

Portalul magic 2.2 de pe 2 februarie ne pregateste pentru un nou inceput

Suntem acolo unde trebuie sa fim. Fiecare lucru care ni s-a intamplat ne-a ajutat sa ajungem in acest punct al vietii noastre. Ingerii vin catre noi si ne spun sa nu ne mai plangem trecutul, ci sa il acceptam si sa il imbratisam cu toata puterea noastra pentru ca tot ce am trait a fost in favoarea noastra.

Am invatat lectii importante, am depasit momente grele, am crescut mai mult ca niciodata si ne-am pregatit pentru acest moment - un nou inceput, un nou capitol interesant, un nou drum pe care sa mergem. Suntem pregatiti sa ne acceptam destinul si sa facem primul pas catre schimbarea suprema. Suntem pregatiti sa lasam totul in spate si sa o luam de la capat - mai puternici ca niciodata si mai dornici sa ne implinim visuri si sa ne gasim locul in aceasta lume.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.