A trecut deja o lună din ianuarie. Acesta este semnul Universului că timpul este într-o continuă mișcare, că viața noastră se poate schimba de la o zi la alta și că destinul nu așteaptă pe nimeni. Acesta este semnul pe care îl voiam: lăsăm trecutul în spate și ne concentrăm pe ceea ce avem aici și acum.

Horoscop săptămânal 30 ianuarie - 5 februarie. De ce ai nevoie în această săptămână de tranziție de la ianuarie la februarie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești că să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de multă energie

Te așteaptă o perioadă foarte încărcată pe plan profesional, cu multe lucruri importante de rezolvat. Ai nevoie de energie, de mult curaj și de încredere în tine însăți. Vei vedea, beneficiile muncii tale vor fi apreciate de superiori.

Horoscop Taur

Ai nevoie să nu te dai bătută

Ești puțin obosită din cauza schimbărilor avute în săptămâna anterioară; din fericire, oamenii dragi sunt alături de tine și îți oferă tot sprijinul de care ai nevoie pentru a te pune din nou pe picioare. Nu uita că ești mai puternică decât crezi.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie să știi ce îți dorești

Este posibil ca în această săptămână să primești o sumă destul de mare de bani pe care să îți dorești să o investești într-un proiect major. Nu lua decizii pripite, analizează cu mare atenție planurile și cere sfaturi oamenilor în care poți avea încredere.

Horoscop Rac

Ai nevoie să crezi în iubire

Ai nevoie mai mult ca niciodată de iubire. Surpriză minunată din partea Universului este că este posibil să o primeșți mai repede decât crezi. Bucură-te de această perioadă și nu-ți fie teamă să îți deschizi sufletul și să fii vulnerabilă. Învață să iubești din nou.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 10 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.