Energiile pe care le primim din partea Universului în această săptămână ne oferă oportunități minunate de a renunta la trecut și de a îmbrățișa prezentul, mergând înainte pe drumul vieții noastre cu încredere și determinare. Sfârșitul lunii ianuarie și începutul lunii februarie aducmai multă putere interioară și șansa de a ne pune obiectivele în acțiune.

Horoscop săptămânal pentru perioada 30 ianuarie - 5 februarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la frică

Nu te teme de nimic în această lume. Dacă rămâi unde ești acum nu vei trăi viața pe care Universul o are pregătită pentru tine. Așadar, ieși din zona de confort pentru că acolo este viațata. Nu îți fie frică de ce urmează să se întâmple, nu îți fie teamă de necunoscut.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la tot ce te ține în trecut

Eliberează-ți sufletul și inima de povara trecutului. Nu mai trăi acolo unde ai suferit cel mai mult. Momentul care contează cu adevărat și în care poți fi fericită este cel care se întâmplă în fața ochilor tăi.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai crezi ce spun oamenii din jurul tău

Ești foarte ușor convinsă și influențată de ce spun oamenii din jurul tău. Ai suferit destul de mult pentru că ai avut încredere în aceștia și ți-ai pus inima pe tavă în fața lor. Ei bine, în această săptămână, renunță să mai crezi în ei. Învață să te pui pe primul loc și să te protejezi mai mult.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la grija pentru alți oameni

Încearcă să nu îți mai faci atât de multe griji pentru cei din jurul tău. Începe să te pui pe primul loc și să ai grijă de tine. În această săptămână fă pași mărunți pentru a te pune pe primul loc și a încerca să îți faci sufletul fericit.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în intervalul 18-24...
Horoscop săptămânal: La ce...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.