Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 16-22 ianuarie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grija pentru alte persoane

Unii oameni nu vor să fie ajutați, așa că nu mai încerca să îi salvezi. În schimb, îndreaptă-ți atenția asupra propriei persoane - descoperă-te cu adevărat. Știi de ce ai nevoie pentru a fi fericită? Știi care sunt acele lucruri care te fac să simți că trăiești cu adevărat?

Horoscop Taur

Trebuie să renunți să îți pui singură piedici

Ești pe drumul cel bun în viață, însă tu tot încerci să îți pui singură piedici; poate că este momentul să îți dai seama câte lucruri frumoase ți s-au întâmplat în ultima perioadă. Poate că este momentul să fii recunoscătoare pentru toate reușitele și lecțiile învățate. Poate că este momentul să fii fericită.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți să mai regreți trecutul

Spune-ți că tot ce s-a întâmplat a fost un capitol al vieții tale care te va pregăti pentru ce urmează. Încă nu știi cum va fi viitorul, însă nimeni nu știe. Nu te mai speria atât de tare pentru că nu îți cunoști planurile, învață să trăiești în prezent. Fiecare lucru se întâmplă cu un motiv anume.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să trăiești în durere

Încearcă să iei o pauză de la tot ce se întâmplă în viața ta, să faci un pas în spate și să analizezi situația în care te afli. Acceptă ceea ce este și mergi mai departe, nu rămâne îngropată în durere și amărăciune.

Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Horoscop săptămânal: La ce trebuie să renunți în intervalul 18-24...
Horoscop săptămânal: La ce...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.