Intrăm deja în a treia săptămână a acestui an. Timpul se mișcă mai repede ca niciodată, convingându-ne că singurul moment care există și care contează cu adevărat este cel de acum. Aici se întâmplă viața noastră, acum putem fi fericiți cu adevărat. Așadar, să profităm de clipa prezentă și să nu ne mai lăsăm copleșiți de micile probleme ale vieții pentru că și ele vor trece.

Horoscop săptămânal 16-22 ianuarie. De ce ai nevoie în această săptămână de iarnă în funcție de zodia în care te-ai născut. Cum va fi această săptămână pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează. Spune-mi ce zodie ești că să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie de iubire

Simți nevoia că persoanele dragi din viața ta să fie lângă tine, să te respecte pentru cine ești și să nu încerce să te schimbe. În cazul în care ești singură, în această perioadă astrele îți pot scoate în cale sufletul pereche sau un prieten pe viață.

Horoscop Taur

Ai nevoie de răbdare

Te așteaptă o săptămână destul de aglomerată la locul de muncă; ai multe taskuri și sarcini importante de care trebuie să te ocupi. Chiar dacă nu ai mult timp la dispoziție, încearcă să ai răbdare și să acorzi atenție detaliilor deoarece acestea fac diferența.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de înțelegere din partea celor dragi

În această săptămână este posibil să îți dorești să fii singură, doar tu și gândurile tale. Ai nevoie ca oamenii din jurul tău să înțeleagă că nu vrei să te distanțezi de ei, însă asta simte sufletul tău - și este pentru o scurtă perioada de timp, nu pentru totdeauna. Serile vor fi destul de interesante deoarece vei încerca să descoperi ce îți dorești cu adevărat de la viață.

Horoscop Rac

Ai nevoie de tine însăți

În această perioadă ai nevoie să înveți să petreci timp cu tine; să te asculți, să fii sinceră cu inima ta, să îți spui de ce ai nevoie pentru a fi fericită și să nu permiți nimănui să îți fure liniștea după care sufletul tău tânjește atât de mult. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Ianuarie 2023 - 11 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.