Horoscop săptămânal 12-18 decembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de iarnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână din decembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în mine. Chiar dacă ascult sfaturile pe care le primesc de la oamenii dragi mie, de data aceasta aleg să mă las condusă de intuiție pentru că sufletul meu este singurul care știe de ce are nevoie pentru a fi fericit cu adevărat.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de orice sentiment negativ pe care îl am în aceste momente. Pe măsură ce îmi schimb gândurile, lumea din jurul meu se schimbă și ea.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Viața mă susține. Viața m-a creat pentru a fi împlinită. Am încredere în viață, iar viața mi-e aproape la fiecare cotitură. Sunt în siguranță.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Sunt gata să mă eliberez de credințele vechi şi negative. Ele sunt doar gândurile care îmi stau în cale. Noile mele gânduri sunt constructive şi mă împlinesc.

Horoscop Leu

Mantra ta pentru această săptămână este: Învăț să fiu o prioritate pentru mine. Învăț să mă respect, să am grijă de mine și să devin cea mai bună prietenă a mea. Eu contez. Sufletul meu contează. Mă aleg zi de zi, clipă de clipă.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.