Horoscop săptămânal 5-11 decembrie. Descoperă care este mantra de care ai nevoie în această săptămână plină de iarnă.

Spune-mi ce zodie ești pentru a îți spune care este mantra de care sufletul tău are nevoie în această săptămână din decembrie:

Horoscop Berbec

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere că totul va fi bine. Am încredere că în scurt timp lucrurile se vor schimba. Universul are un plan frumos pentru mine. Totul va fi bine.

Horoscop Taur

Mantra ta pentru această săptămână este: Mă eliberez de toată durerea. Am încredere în procesul vieții. Am încredere în Univers. Am încredere că Dumnezeu are un plan frumos pentru mine.

Horoscop Gemeni

Mantra ta pentru această săptămână este: Am venit pe această planetă pentru a învăța să mă iubesc pe mine mai mult și să împart această dragoste cu toți cei din jurul meu.

Horoscop Rac

Mantra ta pentru această săptămână este: Am încredere în puterea Cosmosului. Știu că el are un plan frumos pentru mine. Accept orice mi se întâmplă și cel mai important lucru este să întâmpin surprizele cu tot ce am mai bun de oferit.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.