Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 5-11 decembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la gândurile negative pe care ți le creezi singură

Tu ești stăpâna minții tale. Nu mai permite gândurilor negative să îți invadeze sufletul, preia controlul și înlocuiește-le cu gânduri frumoase, zen, pozitive și inspiraționale. Meriți să vezi partea frumoasă a lucrurilor.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la gălăgia din jurul tău

Încearcă să pui liniștea sufletului pe primul loc în această perioadă; încearcă să fii puțin egoistă și să ai grijă de tine. Încearcă să dai volumul mai încet zgomotului din viața ta. Încearcă să fii tu cu tine însăți.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la durere

Nu te mai concentra pe lucrurile pe care nu le ai. Nu te mai concentra pe ce nu poți controla. Nu te mai focusa pe ce s-a întâmplat. Momentul care contează este chiar acum. Viața ta este chiar ACUM, trăiește-o pentru că va veni o zi în care vei regreta că nu te-ai bucurat de ea.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la incertitudini

Ești pe un drum nou și este foarte important să îl accepți așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Scapă de incertitudini și continuă-ți această călătorie; pune-ți destinul în mâinile Universului.

Citeste si:
Astrologia ta personală: Descoperă căile cosmice către succes și...
Astrologia ta personală:...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Decembrie 2022 - 11 : 12

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.