Semnul zodiacal este o influență destul de puternică în soarta fiecărui om. Acesta ne poate evidenția unele trăsături de caracter și personalitate, alegerile, preferințele și obiceiurile. De aceea, până și preferințele culinare pot fi influențate de semnul zodiacal în care am fost născuți. Vezi ce preferințe ai în funcție de zodie și ce iubești să mănânci.

Berbec

Când vine vorba de mâncare, nativii Berbec sunt îndrăzneți. Iubesc mâncarea gustoasă, cu gust, pe alocuri ceva mai picantă ca în bucătăria exotică. Pentru cină, nativii preferă un pui cu legume și condimente, dar și un pahar de vin neapărat.

Taur

Această zodie are întotdeauna apetit. Îi place mult să mănânce gustos, bucăți suculente mici, de carne. Se dau în vânt după condimente proaspete si unt. Nu se alintă la mâncare.

Gemeni

Nativii Gemeni sunt recunoscuți drept inventivi și sofisticați, mai ales când vine vorba de gastronomie. Nu se pot abține de la mâncărurile de casă, chiar și făcute de alții. Mereu sunt pentru degustații și iubescd să încerce preparate noi.

Rac

Sunt foarte pasionați de mâncare, indiferent de bucătărie. Gătesc și savurează procesul din plin, iar preparatele ies de milioane. Au răbdare să încerce din nou dacă ceva nu le iese bine.

Leu

Nativii Leu sunt fierți după dulciuri, nu după carne cum ar fi presupun majoritatea. Iubesc în special tot ce este gătit acasă. Nativii acestei zodii iubesc în special preparatele cu legume, cartofi și prefera carnea la grătar.

Fecioara

Fecioarele preferă să mănânce sănătos, iar produsele alimentare de proastă calitate nu au ce căuta în frigiderul lor. Mereu preferă să gătească cu legume proaspete. Printre prioritățile lor se numără salatele si felurile de mâncare, cu produse proaspete.

Balanța

Nativii Balanță preferă eleganța, stilul și gustul. Balanțele se dau în vânt după preparatele din bucătăria franceză

Scorpion

Nativii Scorpion sunt ceva mai pretențioși atunci când vine vorba de mâncare. Sunt selectivi față de cine a preparat mâncare și ce produse a folosit. Au pretenția ca felurile de mâncare să arate foarte bine. În general, le plac preparatele sănătoase și proaspete.

Citeste si:
Mercur în Berbec activează schimbarea destinelor. Cum influențează...
Mercur în Berbec activează...

Săgetător

Săgetătorii au o slăbiciune în fața dulciurilor, în special la deserturile cu fructe si tot ce este dulce.

Capricorn

Capricornii sunt ceva mai diferiți atunci când vine vorba de mâncare. Le plac felurile de mâncare pe care nu toată lumea le consumă. De exemplu fructele de mare, preparatele speciale cu legume si carne și mai ales peștele.

Vărsător

Vărsătorii sunt în limbă după surprizele culinare, ca de exemplu stilurile diferite de a găti și alimente pe care nu le-au încercat înainte. Rețete noi, preparate noi, combinații noi. Total despre ei.

Pești

Peștii preferă produsele alimentare diferite si proaspete, care sunt aranjate și ornamentate într-un mod original în farfurie. Nu sunt iubitori de mâncăruri grase și grele.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.