Se anunță lacrimi amare și durere pentru trei dintre zodiile horoscopului. Oamenii așteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă pentru a încheia anul fericiți, însă se pare că acest moment armonios nu va fi pentru toată lumea. Trei nativi vor fi părăsiți de partenerii lor până la finalul acestui an. Crunt, însă soarta le va aduce suferință și le va frânge inima chiar la sfârșitul anului.

TOP 3 zodii care vor fi părăsite până la finalul anului

Nativii care vor trece prin drama despărțirii vor fi Taurii. Până la sfârșitul anului, inima lor va fi sfâșiată de durere din cauza că partenerul lor va dedice să pună capăt relației. Fie că este vorba de o relație de scurtă sau de lungă durată, acest moment va fi foarfte dureros pentru nativii Taur. Mai rău este că partenerii nu le vor oferi nicio explicație legat de motivul despărțirii.

Chiar dacă știu să își ascundă rănile în fața oamenilor din jur, nativii zodiei Taur sunt foarte fragili și vor ceda la un moment dat din cauza tensiunii interioare. Aceștia au nevoie doar de un umăr pe care pot plânge cu încredere. Chiar dacă asupra lor s-a abătut acest nor întunecat, cum s-ar spune, „tot răul duce spre bine”.

Retail jobs

Zodiile care vor fi părăsite până la finalul anului - Săgetător

Nici Săgetătorilor nu le merge prea bine în dragoste până la finalul acestuia an. Din păcate nativii vor trece printr-o despărțire dureroasă. Acest lucru îi va debusola enorm pe nativi și îi va face să se abată de la realitate pentru o perioadă. Cel mai probabil, nativii Săgetător vor afla că au fost înșelați.

Nativii Săgetători sunt niște perfecționiști și adoră să aibă totul programat, iar această despărțire le dă toate planurile peste cap, practic. Pare că lumea din jur s-a prăbușit, însă va găsi puterea în noul an pentru a se putea ridica și pentru a-și construi viața de la zero.

Zodiile care vor fi părăsite până la finalul anului - Capricorn

Un alt ghinionist al zodiacului este nativul Capricorn. Aceștia sunt foarte îndrăgostiți de sărbătorile de iarnă și adoră atmosfera de familie. Despărțirea de la finalul anului vine ca o lovitură fatală pentru ei. Crăciunul și Revelionul pare să își piardă farmecul din cauza despărțirii. Capricornul este devastat de faptul că partenerul său a ales să îl părăsească în ajunul sărbătorilor de iarnă.

Citeste si:
Zodiile care vor avea noroc la bani în decembrie
Zodiile care vor avea noroc...

Însă, soarta îi oferă o a doua șansă, o nouă viață pentru nativii Capricorn. Anul 2023 le va recompensa pentru toate lacrimile amare pe care le va vărsa din cauza fostei iubiri. Însă nativii Capricorn își vor schimba atitudinea față de partenerii și relații.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.