Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 21-27 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți la grijile pentru viitor

Nu îți mai face griji pentru următoarea perioadă; viitorul este incert. Încearcă, în schimb, să te concentrezi asupra momentului prezent pentru că este singurul care există cu adevărat. Trăiește pentru azi, pentru ziua de acum.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să te îndepărtezi de toată energia negativă din jurul tău. Este momentul să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci cu zen și vibe pozitiv. Renunță la oamenii toxici care îți fac doar rău și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la teama de iubire

Este momentul să înveți să fii din nou vulnerabilă, să îți deschizi inima și să iubești mai mult oamenii din jurul tău. Da, uneori iubirea doare - însă este necesară. Bucură-te de ea atunci când o ai pentru că în acele momente poți fi cea mai fericită persoană din lume.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți la griji

Renunță la griji deoarece nu vei ajunge nicăieri cu ele. În schimb, concentrează-te pe lucrurile pe care le poți controla, pe momentele de care te poți bucura acum, pe oamenii pe care poți conta. Ai răbdare pentru că totul va fi bine.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la dorința de a grăbi timpul

Ești în proces de schimbare și îți dorești foarte mult să grăbești timpul pentru a vedea rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp. Însă ține minte că viața nu este despre destinație, ci despre călătoria în sine - aceasta este cea mai importantă.

Citeste si:
Pe 20 aprilie începe sezonul Taurului. În următoarele săptămâni se...
Pe 20 aprilie începe sezonul...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.