Perioade grele are fiecare om în viața sa. Nu există doar soare și viață roz. Anume dificultățile peste care dăm în viață ne face mai puternici și mai capabili să facem față situațiilor tensionante. Însă, în horoscop există 4 zodii care sunt considerate cele mai puternice și cele mai rezistente la provocări. Acestea mereu găsesc puterea să meargă mai departe. Te numeri și tu printre ele?

Patru cele mai puternice zodii ale horoscopului

Leu

Nativii din zodia Leu au puterea în sânge. Chiar dacă există momente în care stau la dubii și se îndoiesc de propriile puternic, aceștia găsesc motivație pentru a merge mai departe și pentru a reuși. Leii nu dau înapoi și nu acceptă eșecul. Pentru ei mereu există soluții la probleme și sunt gata să lupte până la final chiar dacă sentimentele lor sunt rănite, iar sufletul îi doare. Leii nu trec ușor emoțional peste probleme însă au puterea să privească doar înainte. Preferă să își urmeze intuiția. Nu se tem de provocări, dar sunt fericiți și de oportunități.

Pești

Nativii Pești sunt foarte sensibili la prima vedere, însă puterea lor interioară este enormă. Pot muta munții din loc, pot merge împotriva vântului și a furtunii dacă este nevoie. Peștii sunt extrem de puternici chiar dacă singuri nu își dau seama. Se închid în sine cu fiecare persoană care le face rău sau îi trădează, însă mereu păstrează își păstrează speranța că pot trece peste această lecție de viață. Peștii sunt optimiști și cred că binele învinge răul, de aceea preferă să vadă mereu partea plină a paharului și mereu aleg să lupte pentru a merge mai departe.

Fecioară

Fecioara este puterea în sine. Nu există obstacol peste care Fecioara nu ar putea trece. Însă asta nu înseamnă că nativii nu suferă, nu plâng și nu sunt răniți. Fecioarele sunt asemenea unor soldați, luptători care nu știu de „înapoi”. Fecioarele sunt foarte raționale și știu că totul este doar în capul lor, de aceea nu lasă ca un blocaj să le curme viitorul. Chiar dacă au sentimente preferă să le ascundă de cei din jur, să fie reci. Acest lucru îi ajută să gândească logic mai bine. Nativii Fecioară pot trece peste probleme, uneori mai ușor, uneori mai greu, însă niciodată nu se dau bătuți.

Săgetator

Nativii Săgetători fac și ei parte din categoria zodiilor puternice. Săgetătorii pot face haz de necaz de probleme, fiind una dintre tehnicile lor prin care trec mai ușor peste probleme și fac față dificultăților. Acest lucru nu înseamnă că nu se atârnă serios față de situație, însă acesta este modul lor de a digera problema. Nu se lasă învinși de probleme doar datorită modului lor unic de a privi viața și obstacolele în general. Pentru ei provocările sunt o lecție de viață în plus pentru care mereu tind să mulțumească și să își tragă concluzii.

Citeste si:
Pet Expo se va desfășura între 16-17 martie 2024 la Romexpo
Pet Expo se va desfășura...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.