Horoscop săptămânal 14-20 noiembrie. De ce ai nevoie în a treia săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie să te pui pe primul loc

Ești foarte prinsă cu viața profesională și toate proiectele importante de care te ocupi în această perioadă. Chiar dacă ești ocupată, Universul te sfătuiește să îți faci timp și pentru tine; din când în când, găsește câteva momente pentru a face ceea ce îți place și pentru a îți bucura sufletul.

Horoscop Taur

Ai nevoie să vorbești deschis despre ceea ce simți

Treci printr-o perioadă destul de dificilă și plină de provocări pe plan profesional și simți nevoia să ai alături de tine o persoană dragă care să te susțină, să te sprijine și să te ajute să vezi lucrurile dintr-un unghi pozitiv. Ai răbdare, totul va fi bine până la urmă.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie de o mână de ajutor

Treci printr-o perioadă mai aglomerată pe plan profesional și ai nevoie de o mână de ajutor pentru a reuși să rezolvi la timp toate taskurile și sarcinile primite din partea superiorilor. Pe plan sentimental, lucrurile stau cum nu se poate mai bine între tine și partenerul de cuplu.

Horoscop Rac

Ai nevoie de înțelegere din partea celor dragi

În această săptămână ești cu moralul la pământ. Ești foarte aglomerată la muncă, trebuie să te ocupi de câteva proiecte foarte importante și simți că nu mai ai energia necesară pentru tot ce urmează. Ai nevoie de susținere din partea celor dragi.

Horoscop Leu

Ai nevoie să fii sinceră cu tine

Nu te mai minți; nu te mai lăsa influențată de oamenii din jurul tău. Profită de această săptămână liniștită și încearcă să fii sinceră cu tine; să îți asculți inima și să îți dai seama ce îi lipsește. Să îți faci sufletul fericit.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare semn zodiacal în săptămâna 6-12 februarie
De ce are nevoie fiecare semn...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.