Horoscop săptămânal. La ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în următoarele 7 zile ale acestei săptămâni.

Horoscop săptămânal pentru perioada 14-20 noiembrie. Află la ce trebuie să renunți pentru a atrage fericirea în viața ta în funcție de semnul zodiacal în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

Trebuie să renunți să te mai cerți pentru greșelile din trecut

Știi cine ești? Dacă nu, îți spun eu: nu mai ești persoana care ai fost în urmă cu un an. Nici în urmă cu o lună. Nici în urmă cu o zi. Ești persoană care ești acum, astăzi, în acest moment. Acceptă greșelile făcute și încearcă să devii o versiune mai bună a ta.

Horoscop Taur

Trebuie să renunți la oamenii toxici din viața ta

Este momentul să elimini toată energia negativă din viața ta. Trebuie să înveți să îți protejezi sufletul și să te încarci vibrații pozitive. Renunță la oamenii toxici care îți fac rău (unii poate neintenționat) și nu îți permit să evoluezi spiritual.

Retail jobs

Horoscop Gemeni

Trebuie să renunți la ideea că oamenii nu se pot schimba

Toată lumea se schimbă. Și nu se schimbă peste un an, peste o lună, peste o săptămână. Se schimbă chiar acum... cu fiecare emoție pe care o trăiesc, cu fiecare experiență care le copleșește sufletul.

Horoscop Rac

Trebuie să renunți să te mai temi pentru viitor

Știu, e ciudat să nu știi încotro se îndreaptă viața ta; însă, dacă privești dintr-o altă perspectivă lucrurile, poate fi interesant să nu știi cum, unde și cu cine vei fi peste câteva luni sau chiar un an. Bucură-te de această perioadă deoarece nu te vei mai întâlni cu ea niciodată.

Horoscop Leu

Trebuie să renunți la invidie

Nu vei ajunge nicăieri dacă vei privi în stânga și în dreapta, încercând să îți dai seama cum își trăiesc alți oameni viața. Acesta este drumul tău și doar atât - mergi pe el așa cum îți dorești, fără să îți pese de ce ar spune sau ar face alții.

Citeste si:
La ce trebuie să renunți în săptămâna 28 noiembrie - 4 decembrie ca...
La ce trebuie să renunți în...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Noiembrie 2022 - 11 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.