Banii, oare cine nu are nevoie de ei. Chiar dacă suntem aproape de finalul anului, pentru câteva dintre zodii norocul banilor le bate la ușă. Astfel, zodiile vor începe anul cu bani, iar noul 2023 se anunță a fi extrem de productiv pentru ei, în special în carieră.

Zodii care se vor îmbogăți în luna decembrie

Berbec

Nativii Berbec sunt mai hotărâți și mai ambițioși ca niciodată. La finalul acestui an încearcă să facă tot posibilul pentru ca anul 2023 să fie mai bun din toate punctele de vedere, mai ales cel financiar. Berbecii au planuri de viitor importante, iar banii pe care îi adună în decembrie, îi ajută să își împlinească niște vise mai vechi.

Aceștia sunt gata să lucreze peste program sau să își ia un job suplimentar pentru a obține ceea ce își doresc. În luna decembrie, nativii Berbec își pot schimba locuința, își pot plăti datoriile sau pot recurge la un pas care le va schimba atitudinea față de propria persoană. Schimbările le vor asigura liniște și pace interioară.

Fecioară

Fecioarele se bucură de o perioadă înfloritoare. Anul 2023 va fi anul lor de glorie. Nativii vor călători mult, se vor liniști spiritele și gândurile se vor ameliora. Pe toate planurile Fecioarele sunt foarte bine, dar în special pe plan financiar. Nativii așteaptă niște bani care îi vor ajuta să rezolve unele probleme apărute în ultima perioadă.

Banii apar de unde nu se așteptau. Fecioarele trebuie să își adune emoțiile și să le stăpânescă căci doar așa anul 2023 va fi unul perfect. Primele trei luni le veți avea ocupate cu multă agitație la locul de muncă, aveți mai multe proiecte în derulare.

Capricorn

Pentru Capricorni, anul 2022 a fost un an extrem de greu, dar pe care l-au depășit cu brio. Nativii trebuie să fie puternici, pentru că multă lume se bazează pe ei și la rândul lor au un șir de probleme de rezolvat. Capricornii au și câteva proiecte în derulare așa că totul merge perfect.

Citeste si:
Luna Noua în Berbec: Ritual de vindecare a sufletelor rănite
Luna Noua în Berbec: Ritual...

Capricornii trebuie să fie atenți la oamenii din jurul lor. Plouă cu bani, nu milioane, dar destui pentru nativi încât să își poată permite să își îndeplinească o dorință. Poate își iau o casă, poate faceți economii pentru o mașină, pentru o vacanță. Capricornii sunt axați pe carieră și familie. Însă anul 2023 îi prinde cu bani sigur.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Noiembrie 2022 - 06 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.