Nu ne putem lipsi de lucrurile mai puțin plăcute din viața noastră, iar școala vieții ne arată că oamenii sunt de toate felurile, indiferent cât de mult nu ne-am dori să credem în bine. Exact așa cum există alb și negru, există raău și bine. Trebuie să existe un echilibru în toate. Iar când vine vorba de nativii zodiilor și particularitățile lor, aici o poți da dintr-o extremă în alta. Chiar dacă tindem mereu să fim buni, avem și laturi negative. În cazul unor nativi ai zodiacului, ei sunt desemnați a fi cele mai dușmănoase zodii. Îți vor ține minte fiecare vorbă proastă și fiecare gest aiurea făcut la adresa lor, iar când te vor simți vulnerabil vor ataca la fel ca o fiară. Ai grijă, nu îi supăra ce acești trei răi ai horoscopului.

Scorpion

În fruntea listei, cea mai răzbunătoare dintre zodii este Scorpionul. Acești nativi nu uită și nu iartă niciodată. Dacă ai îndrăznit să le greșești sau să îi ofensezi vreodată, atunci să știi că zilele tale bune au luat sfârșit. Nu te vor lăsa în pace de acum în colo, deoarece umilința celor din jur le dă satisfacție. Nu țin cont de limite sau de empatie, deoarece nu le au. Stilul lor de a se răzbuna este spontan și unic, dar și foarte dureros.

Taur

Nativii Taur te vor otrăvi doar cu o privire. Nu au nevoie de cuvinte ca să îți demonstreze cât de neplăcut le ești sau faptul că i-ai călcat pe coadă atunci când ele era lumea mai dragă. Nativii Taur au tendința de a judeca foarte mult și de a se crede mai presus decât alții. Orgoliul lor este asemenea unui ocean. Nu încerca să îi contrazici deoarece vei avea de suferit tot tu. Nu uită niciodată nimic și se ghidează după principiul că răzbunarea este mâncarea care se servește rece.

Leu

Nativii Leu iubesc atenția, iubesc să fie scăldați în complimente și să fie considerați niște zei. Nu suportă succesele altora, să fie umbriți de prezența altcuiva. Leii sunt în stare să calce pe capete ca să obțină ceea ce își doresc și dacă vei afce ceva gresit în adresa lor vor ține minte pentru toată viața, iar cu fiecare ocazie îți vor aduce aminte de acest lucru.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.