Horoscop săptămânal 7-13 noiembrie. De ce ai nevoie în a doua săptămână a lunii noiembrie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Cum va fi această săptămână de noiembrie pentru tine și de ce ai nevoie de la astre îți spunem în cele ce urmează.

Spune-mi ce zodie ești ca să îți spun de ce ai nevoie în această săptămână:

Horoscop Berbec

Ai nevoie sa lupti pentru ceea ce iti doresti

Crede in tine cu toata inima ta. Crede ca esti puternica si ca poti face tot ce iti doresti. Nu iti rupe singura aripile, ci incurajeaza-te si mergi mai departe. Lupta pentru ceea ce iti doresti pentru ca esti mai aproape decat crezi.

Horoscop Taur

Ai nevoie sa te bucuri de aceasta perioada

Aceasta saptamana este una frumoasa pentru tine, cu liniste, fericire si multe surprize din partea Universului. Tie nu iti ramane decat sa faci un pas in spate, sa accepti tot ce este nou si sa te bucuri de aceasta calatorie pentru ca este cu adevarat magica.

Horoscop Gemeni

Ai nevoie sa renunti la visurile vechi

Fa un pas in spate si analizeaza putin locul in care esti si visuriel pentru care lupti. Nu cumva aceste visuri sunt vechi si nu iti mai apartin? Nu cumva ai evoluat si iti doresti altceva? Da-ti seama cine esti si ce vrei cu adevarat.

Horoscop Rac

Ai nevoie de liniste

Este posibil ca aceasta saptamana sa fie una aglomerata, agitata si destul de stresanta pentru tine. Trebuie sa faci cateva schimbari importante pe plan profesional, motiv pentru care esti nevoita sa fii atenta si sa analizezi in detaliu fiecare amanunt astfel incat sa fii sigura ca iei deciziile potrivite pentru tine.

Horoscop Leu

Ai nevoie sa te eliberezi de tot ce doare

A venit momentul sa incepi un nou capitol al vietii tale. A venit momentul sa crezi mai mult in tine, sa te ridici de la pamant si sa mergi maid eparte cu viata ta. Acum trebuie sa te vindeci pentru ca te asteapta pagini nescrise din cartea destinului. Si ghici ce? Nu le poti scrie cu optimism daca tu inca suferi dupa ceva ce nu mai este.

Citeste si:
De ce are nevoie fiecare zodie în săptămâna 22-28 aprilie
De ce are nevoie fiecare...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.